Ingredienser

Bananpandekager
  • 1 dl havregryn, 35 g
  • 1 banan
  • 1 æg
  • ½ dl minimælk
  • 1 knivspids salt
  • 2 tsk. olivenolie til stegning
Topping
  • 1 dl skyr naturel 0,2 %
  • 200 g bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • ½ granatæble
  • Frisk mynte

Tilberedning

Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel.

Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan.

Varm olien på en slip let-pande, og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.

Servér med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.

Frugt og grønt pr. person

90 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

750 kJ/175 kcal Protein 7 g Kulhydrat 19 g Fedt 6 g, heraf 1,5 g mættet fedt

LK2020-4